Wynn Resorts Ltd Finalizes Sale Encore Boston Harbour
toto

Wynn Resorts Ltd Finalizes Sale Encore Boston Harbour

Buta casino US Wynn Resorts Limited wis rampung sale resort terpadu ing Massachusetts, Encore Boston Harbour . Kabar kasebut teka ing dina Jumuah, Hk Prize lan pamindhahan kasebut minangka bagean saka rencana perusahaan kanggo nambah dodo perang amarga pivot menyang proyek anyar. Properti kasebut didol menyang Realty Income Corporation kanthi awis $ 1,7 milyar, sawise ngresiki kabeh persetujuan peraturan sing dibutuhake.

Wynn Seals Deal ing Encore Boston Harbour
Kesepakatan kasebut saiki nambah posisi likuiditas global Wynn saiki dadi $ 4,4 milyar, tegese perusahaan bakal duwe dana luwih akeh kanggo ngatur nalika ngupayakake operasi sing wis ana utawa nandur modal ing proyek sing bakal Pragmatic Play teka. Duwe bubar menang extension lisensi saka pamaréntah Macau , Wynn kudu nandur modal luwih ing wilayah Administratif Khusus (SAR) lan ngupaya kanggo pariwisata ngedongkrak.

Ing sawetoro wektu, perusahaan uga ngrancang ekspansi ing Uni Emirat Arab kanthi Wynn Marjan dibukak ing 2026 ing Ras Al Khaimah , lan salah sawijining proyek internasional sing paling ambisius sing ditindakake dening perusahaan resort. Nanging, Wynn mung divesting real estate, ora saham operasional ing Encore Boston Harbour, lan perusahaan bakal tetep ing kontrol.

Wynn bakal mbayar sewa taunan $ 100 yuta sajrone 30 taun sabanjure, kanthi pilihan nganyari maneh sewa. Kangge, Wynn Resorts kacarita $ 142,9 mayuta-yuta ing waktu katelu ing taun. Operasi bisnis perusahaan tetep kuwat ing Togel SDY Amerika Serikat, karo properti kapal penggedhe Wynn Las Vegas lan Encore Boston Harbour ngirim kinerja ngalangi, nanging perusahaan njupuk hit ing Macau ngendi sektor game wis mandheg amarga nomer kunjungan kurang lan ambalan. Wabah COVID-19 lan kunci sabanjure ing daratan China lan SAR.

Wynn Macau announced pangaturan kanggo model bisnis ing SAR sadurungé iki minggu kanggo tundhuk karo hukum gambling anyar ing wilayah administratif. Sands China nindakake restrukturisasi sing padha saka ibukutha saham anak perusahaan Macau , Venetian Macau Ltd.